Vrijwilligerswerk Waddinxveen
Sluiten

Over ons

Je kunt bij Vrijwilligerswerk Waddinxveen terecht voor informatie, advies en ondersteuning met betrekking tot vrijwilligerswerk. Wil je als vrijwilliger aan de slag in Waddinxveen? Wij bieden bemiddeling op maat én een actueel, uitgebreid vacatureoverzicht. Wil je als organisatie vacatures voor vrijwilligers plaatsen? Ook dan kun je bij ons terecht voor bemiddeling en ondersteuning.

Met onze diensten en initiatieven leveren wij een belangrijke bijdrage aan het versterken van het lokale vrijwilligerswerk. We ondersteunen organisaties en burgerinitiatieven met werving van vrijwilligers, advies en informatie over de inzet van vrijwilligers, deskundigheidsbevordering en lokale samenwerking.

Speerpunten van Stichting Vrijwilligerswerk Waddinxveen

  • De vacaturebank biedt vrijwilligersorganisaties een centrale plaats om vacatures onder de aandacht van Waddinxveners te brengen.
  • Deskundigheidsbevordering door middel van trainingen voor onder andere penningmeesters, fondsenwerving, communicatie, sociale hygiëne, reanimatie.
  • De vrijwilligersonderscheiding, speciaal bedoeld voor de ‘stille vrijwilliger’. Dit zijn vrijwilligers die met hun inspanningen niet op de voorgrond treden en het vanzelfsprekend vinden om zich belangeloos in te zetten. Zij hebben een staat van dienst opgebouwd door hun inzet en betrokkenheid bij het vrijwilligerswerk.
  • Jaarlijks zullen er één of meerdere activiteiten georganiseerd worden om vrijwilligers te bedanken voor hun belangeloze inzet en betrokkenheid.
  • De organisatie van de Vrijwilligersmarkt Waddinxveen
  • De organisatie van de Maatschappelijke Beursvloer Waddinxveen
  • Stage makelaar voor de maatschappelijke stages van het Coenecoop College

Het onbezoldigde bestuur van Stichting Vrijwilligerswerk Waddinxveen bestaat uit:

  • Jannette Nieboer - Buitenga  -  Voorzitter
  • Dick de Nijs  -  Secretaris
  • Niels Hart - Penningmeester
foto Margo (2)

Coördinator

Mijn naam is Margo Vreeburg. In mijn functie als coördinator hoop ik steeds meer mensen enthousiast te kunnen maken voor vrijwilligerswerk. Maar ook vrijwilligers, vrijwilligersorganisaties, maatschappelijke organisaties en bedrijven ondersteun ik graag.

Mijn kantoordagen zijn maandag, dinsdag en donderdag. In principe ben ik dan aanwezig op het kantoor van Vrijwilligerswerk Waddinxveen, in Cultuurhuys de Kroon. Indien u een persoonlijk gesprek wilt, dan kunt u het beste even telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken. Ik sta graag voor u klaar.

Jaarverslag 2020

Via onderstaande link is het jaarverslag 2020 te vinden.

RSIN nummer: 8173.25.530