Jongedame zoekt hulp om haar sociale kring te vergroten, en er op uit te gaan

Jongedame zoekt hulp om haar sociale kring te vergroten, en er op uit te gaan

Structureel werk · Flexibele uren
Waddinxveen, Zuid-Holland, Nederland
Maatje & buddyOndersteunend werkBegeleidingSociaal contact
WelzijnKinderen & Jongeren
3 Goede gezondheid en welzijn
Activiteit Delen
Ondersteuning Thuis
#83083
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Ondersteuning-Thuis/activiteiten/Jongedame-zoekt-hulp-om-haar-sociale-kring-te-vergroten-en-er-op-uit-te-gaan/83083 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Jongedame van 24 is op zoek naar een maatje om haar te ondersteunen van het uitbreiden van haar sociale kring en leuke dingen te ondernemen.

Uitgebreide omschrijving

Een jongedame van 24 jaar wil graag gesteund worden door een maatje. Ze heeft een klein netwerk en zou dat graag uitbreiden maar vindt dit spannend. Ze hoopt dat een vrijwilliger (bijvoorkeur een volwassen vrouw die midden in het leven staat) haar daarin wil ondersteunen. Een vrijwilliger waarmee ze contact kan onderhouden, en zelfvertrouwen kan opbouwen door samen met de vrijwilliger op pad te gaan, gewoon eens voor een wandelingetje, of een boodschapje of klein uitje. Of gezellig thuis eens een kopje thee drinken of een bezoekje aan een woonwinkel of intratuin om haar appartementje nog gezelliger te maken. Of wellicht eens bij de vrijwilliger afspreken om juist eens zelfstandig de deur uit te gaan naar een nieuw adres.

De jongedame houdt van dieren, woont zelfstandig en heeft een kat. Ze is graag thuis, maakt haar huisje gezellig en kan daar enorm van genieten, maar wil er graag vaker op uit.


Wil jij deze jongedame ondersteunen, en vind je het leuk om haar beter te leren kennen?


Meld je dan aan als vrijwilliger!

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Ondersteuning Thuis

Vrijwilligers van Ondersteuning Thuis ondersteunen mensen die hulp nodig hebben in hun thuissituatie, af en toe of regelmatig, voor korte of langere duur. Als vrijwilliger help je bij praktische en ondersteunende zaken. Het gaat niet om het geven van lichamelijke zorg. Onze vrijwilligers komen thuis bij ouderen, ondersteunen bij mantelzorg of bieden hulp in kwetsbare gezinnen.