Vrijwilligerswerk Waddinxveen
Sluiten

Vrijwilligersmarkt 2021 (voor organisaties)

Vrijwilligersmarkt 2021 (voor organisaties)

Op zaterdag 20 november 2021 van 14.00-16.00 uur organiseert Stichting Vrijwilligerswerk Waddinxveen voor de 3e keer de Vrijwilligersmarkt, dit keer in de aula van het Coenecoop College in Waddinxveen. Bezoekers maken er vrijblijvend kennis met de meest uiteenlopende vrijwilligersorganisaties uit Waddinxveen.

Wat gaan we doen?

Allerlei organisaties presenteren zich aan de bezoekers. Er is plaats voor maximaal 20 organisaties.

Alle bezoekers ontvangen, bij binnenkomst, informatie over alle deelnemende organisaties.

Wie kan er mee doen?

Alle Waddinxveense organisaties die nog vrijwilligers kunnen gebruiken zijn welkom om zich aan te melden. Dat kan t/m 5 november. We houden rekening met de volgorde van aanmelding en hopen een zo divers mogelijk aanbod realiseren.

Goed om te weten

  • Per organisaties mogen maximaal 2 vertegenwoordigers aanwezig zijn.
  • Elke organisatie krijgt de beschikking over een (sta)tafel om zich te presenteren.
  • Er is géén stroom beschikbaar en bij de tafels staan géén stoelen.
  • Je bent welkom vanaf 13.15 uur om je tafel voor te bereiden en we rekenen erop dat je niet voor 16.00 uur begint met opruimen.

Voorwaarden

Organisaties kunnen gratis meedoen maar aanmelden is niet vrijblijvend. Lees deze voorwaarden goed door:

  • Wij rekenen erop dat organisaties die een plekje op de vrijwilligersmarkt krijgen, helpen bij de promotie van de markt. Denk aan het vermelden van de markt op de website en via andere uitingen zoals Social Media en clubbladen. Wij hebben materiaal waar (digitaal) gebruik van kan worden gemaakt.
  • Per organisatie zijn er maximaal 2 vertegenwoordigers welkom tijdens de markt. Het is mogelijk om elkaar bijv. halverwege af te wisselen.
  • Wij hebben contact met één contactpersoon per organisatie. Wij gaan er vanuit dat hij/zij ervoor zorgt dat eventuele andere vertegenwoordigers van de organisatie geïnformeerd worden. De contactpersoon hoeft niet perse zelf op de vrijwilligersmarkt aanwezig te zijn.
  • Na aanmelding rekenen we op de aanwezigheid. Kan deelname onverhoopt niet doorgaan? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten zodat we een andere organisatie van de wachtlijst blij kunnen maken.
  • We rekenen erop dat jullie organisatie zich goed en aantrekkelijk zal gaan presenteren.
  • Een organisatie verplicht zich door de aanwezigheid op de vrijwilligersmarkt tot het meewerken aan een eenvoudig resultaatonderzoek (evaluatie). Deze zullen we na de vrijwilligersmarkt digitaal aan de organisaties versturen.

Wil je jouw organisatie aanmelden? Stuur dan een mail naar info@vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl

Heb je nog vragen dan horen we het graag.