Vrijwilligerswerk Waddinxveen
Sluiten

Kom binnen bij bedrijven 2019 komt eraan!


Hoe vinden bedrijven en organisaties in Het Groene Hart de werknemers, stagiairs en vrijwilligers die ze nodig hebben? En hoe komen werkzoekenden aan een baan, studenten aan een stage of vrijwilligers aan een nieuwe uitdaging? Bij Kom Binnen Bij Bedrijven. Hét evenement in Het Groene Hart waar je elkaar tegenkomt. 

Van maandag 11 maart tot en met zaterdag 16 maart 2019 zetten bedrijven en organisaties hun deuren open. En iedereen die in die bedrijven en organisaties geïnteresseerd is, nu of later, kan binnenkijken. Vorig jaar ontvingen 300 bedrijven in de regio meer dan 1000 geïnteresseerden. En dat leverde veel kliks op!
Doe dit jaar (weer) mee. Dat is heel makkelijk en het kost niets. Schrijf uw bedrijf of organisatie nu in. En als je wilt binnenkijken, stuur dan een mail aan de projectleider van je gemeente dan krijg je een reminder als de inschrijving start. 
 

Kijk om je heen

Ben je op zoek naar een baan, een stage of vrijwilligerswerk? Of ben je van plan je roer om te gooien en wil je je oriënteren op een nieuwe loopbaan en vrijblijvend binnenkijken bij bedrijven of organisaties? Verbreed je horizon bij Kom Binnen Bij Bedrijven 2019, van maandag 11 tot en met zaterdag 16 maart 2019. Hoe het werkt? Heel makkelijk. Schrijf je direct in via deze website bij de deelnemende bedrijven en organisaties inschrijven. Er komen steeds meer bedrijven bij, dus bekijk deze website elke week even. Je kunt je bij net zoveel bedrijven inschrijven als je wilt.
 

Makkelijker kan niet

Je ontvangt een mail van de bedrijven waar je je hebt ingeschreven, met meer informatie wat er allemaal te beleven is tijdens Kom Binnen Bij Bedrijven. Want elk bedrijf pakt het anders aan. Van een open dag tot een presentatie. Leuk wordt het in elk geval.
 

Twijfel je nog?

Kom Binnen Bij Bedrijven is voor iedereen. Voor scholieren, studenten, volwassenen en senioren. Vorig jaar waren er veel kliks!

Om te zien wat de deelnemende bedrijven zijn kun je hier klikken.