Vrijwilligerswerk Waddinxveen
Sluiten

Aanmelden Hartslagnu.nl


In verband met de huidige COVID-19 crisis heeft HartslagNu.nl, de organisatie die bij een reanimatie een oproep aan de aangesloten leden verstuurt om naar het incident te gaan, besloten dat mensen boven de 50 jaar geen oproep meer krijgen. HartslagNU.nl kwam tot dit besluit omdat mensen boven de 50 jaar een groter risico lopen op COVID-19 besmetting dan mensen beneden 50 jaar. Voor Waddinxveen betekent dit besluit dat een groot aantal mensen met een reanimatiediploma, zolang de coronacrisis voortduurt, niet meer wordt opgeroepen bij een reanimatie. Het blijft echter van groot belang dat bij een reanimatie zo snel mogelijk deskundige hulp èn een AED worden ingezet!
 
In Waddinxveen wonen veel mensen, die een reanimatiecursus hebben gedaan bij de EHBO en het certificaat hebben gehaald. Veel van hen hebben zich echter nog niet aangemeld bij HartslagNu.nl.
 
OPROEP
 
Heeft u het reanimatiediploma behaald én u bent jonger dan 50 jaar én staat u nog niet geregistreerd bij HartslagNu.nl meld u dan op zo kort mogelijke termijn aan!(www.hartslagnu.nl). Alleen dan blijven we voldoende mensen in Waddinxveen houden, die kunnen reanimeren.