Openingstijden

  • maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 -15.00 uur

Gouweplein 1 (Cultuurhuys De Kroon)
2741 MW  Waddinxveen
Telefoon: 0182 - 60 17 29

 

Vrijwilliger Mantelzorgondersteuning

Organisatie: 
Palet Welzijn

Palet Welzijn biedt een kleurrijk palet aan activiteiten, diensten en ondersteuning om op eigen kracht mee te doen in de samenleving. U staat hierbij niet alleen, maar in een netwerk van buren, familie of vrienden. Palet Welzijn biedt daarbij de juiste ondersteuning op maat. Wij zijn in de wijken aanwezig om ondersteuning te bieden om de belastbaarheid van mantelzorgers in balans te houden en het isolement onder kwetsbare burgers te voorkomen.

Palet Welzijn werkt nauw samen met vitale ouderen, vrijwilligers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door de participatie van deze bijzondere mensen, maken zij deel uit van de maatschappij en doen zij er toe. Palet Welzijn heeft veel samenwerkingsverbanden met andere maatschappelijke organisaties en gemeenten.

Functieomschrijving:

Vervangende mantelzorg in Waddinxveen, zodat de mantelzorger een paar uurtjes voor zichzelf heeft in de 7 x 24 uurs zorg.

Vaak hoeft er niet zoveel, een beetje aandacht, een klein gesprek of indien mogelijk een passende activiteit.

Er zijn ook mensen in het proces van de dementie die goed mobiel zijn en graag samen gaan wandelen.

Soms is het zo dat de zorgvrager zelf geen behoefte meer heeft om iets te ondernemen, maar durft de mantelzorger pas weg als er een vertrouwde vervanger is.

De tijden en dagen dat hierom gevraagd wordt zijn in goed overleg af te stemmen. Het gaat om maximaal 3 uur per week.

Functie-eisen:

Heeft u een rustige uitstraling, wilt u graag iets voor de mensen betekenen? Bent u bekend met vergeetachtigheid en voelt u zich op uw gemak bij mensen die daarmee te maken hebben? Neem dan contact op.

Voor meer informatie:

Danielle Schipper (Palet Welzijn)

e-mail: d.schipper@paletwelzijn.nl  telnr: 0182-547926 / 06-15031320