Openingstijden

  • maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 -15.00 uur

Gouweplein 1 (Cultuurhuys De Kroon)
2741 MW  Waddinxveen
Telefoon: 0182 - 60 17 29

 

Vrijwilliger Groen doet Goed activiteiten

Organisatie: 
Groen doet Goed / Gemeente Waddinxveen

Er samen voor zorgen dat kinderen tussen vier en twaalf jaar de natuur binnen ons dorp gaan beleven en beter gebruik maken van de bestaande natuur- en recreatiegebieden. Dit is waar het Groen doet Goed project voor staat. In 2015-16 zijn er in Waddinxveen Groen doet Goed activiteiten uitgevoerd en met succes! Ook in 2017 willen we kinderen stimuleren de buitenlucht in te gaan.

Vind je het leuk om met kinderen in de natuur te werken? Of om je op een andere manier voor onze natuur in Waddinxveen in te zetten? Dan is het organiseren en uitvoeren van Groen doet Goed activiteiten geschikt voor jou. Samen met leerlingen van het Coenecoop College, die hun maatschappelijke stage doen bij Groen doet Goed, verzorg jij leuke groene activiteiten in Waddinxveen.

Voorbeelden van activiteiten zijn:

•          Natuurwandeltocht

•          Fotograferen in de natuur

•          Modderdag – een moddersurvivalparcours

Het is geen vereiste om elke maandelijkse activiteit te begeleiden, ook als je niet maandelijks aanwezig kan zijn kun je je dus opgeven.

Heb je interesse? Stuur dan snel een e-mail naar info@vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl Voor vragen kun je terecht bij Margo Vreeburg: 0182-601729