Openingstijden

  • maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 -15.00 uur

Gouweplein 1 (Cultuurhuys De Kroon)
2741 MW  Waddinxveen
Telefoon: 0182 - 60 17 29

 

Zwemvrijwilliger voor een 57 jarige man

Organisatie: 
Ipse de Bruggen

Iedereen is bijzonder. Die gedachte bepaalt het denken en doen bij Ipse de Bruggen. We bieden zorg aan mensen met een verstandelijke of meervoudige handicap. Zij zijn net als mensen zonder handicap stuk voor stuk bijzonder. Jong of oud, met een eigen persoonlijkheid, achtergrond en levensovertuiging.

Wij ondersteunen hen bij het leven van hun eigen leven en het ‘meedoen’ in onze samenleving. In wonen, werken, leren en recreëren, in de hele provincie Zuid-Holland. Dat doen wij vanuit onze deskundigheid, maar zeker ook vanuit betrokkenheid en passie. Zo voelen onze cliënten zich bij ons op hun plek. En kunnen zij zich ontplooien.

Iedereen is bijzonder. Zo kijken we naar onze cliënten. Naar onszelf en naar iedereen die betrokken is bij Ipse de Bruggen. Deze opvatting vind je in alles terug. In onze werkwijze én in onze medewerkers.

Omschrijving functie:

Voor een vrolijke cliënt van 57 jaar van Ipse de Bruggen Waddinxveen zoeken we een zwemvrijwilliger.

Ik ben een vrolijke man van 57 jaar. Ik vind het heerlijk om te zwemmen, maar helaas lukt dit de laatste tijd niet. Ik kan niet praten, maar door mijn geluiden en mijn lichaamstaal kan je goed zien hoe ik mij voel. Ik zit in een rolstoel en kan zelf niet lopen. Ik zou graag eens in de maand op zaterdag gaan zwemmen in Zwammerdam. We gaan dan samen met de taxi. Misschien dat wij later ook op woensdag kunnen gaan zwemmen.

Jouw baan:

Wanneer het tussen ons goed klikt, gaan wij eerst een paar keer samen met nog iemand zwemmen in Zwammerdam. Wanneer dit vanuit beide goed bevalt gaan wij gezellig elke maand samen zwemmen.

Jouw profiel:

Je bent enthousiast, sociaal en hebt humor.

Bijzonderheden:

Wij zorgen goed voor onze vrijwilligers:

- Je wordt goed ingewerkt.

- Je kunt je reiskosten declareren.

- De vrijwilligers worden regelmatig in het zonnetje gezet.

Oproep tot actie:

Ben jij die gezellige vrijwilliger die ervoor zorgt dat ik eens per maand kan zwemmen, reageer dan op deze vacature!

Contactpersoon vacature: Caroline Groeneveld

Telefoonnummer: 06-10130559 of 088- 9674710 (Natalie Kok)