Openingstijden

  • maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 -15.00 uur

Gouweplein 1 (Cultuurhuys De Kroon)
2741 MW  Waddinxveen
Telefoon: 0182 - 60 17 29

 

Zwemvrijwilliger

Organisatie: 
Ipse de Bruggen

Iedereen is bijzonder. Die gedachte bepaalt het denken en doen bij Ipse de Bruggen. We bieden bijzondere zorg aan mensen met een handicap. Zij zijn net als mensen zonder handicap stuk voor stuk bijzonder. Jong of oud, met een eigen persoonlijkheid, achtergrond en levensovertuiging.

Wij ondersteunen hen in het dagelijks leven en het ‘meedoen’ in onze samenleving. In wonen, werken, leren en recreëren, in de hele provincie Zuid-Holland. Dat doen wij vanuit onze deskundigheid, maar zeker ook vanuit betrokkenheid en passie. Zo voelen onze cliënten zich bij ons op hun plek. En kunnen zij zich ontplooien.
Iedereen is bijzonder. Zo kijken we naar onze cliënten. Naar onszelf en naar iedereen die betrokken is bij Ipse de Bruggen. Deze opvatting vind je in alles terug. In onze werkwijze én in onze medewerkers.

Functie-inhoud

Wij zoeken zwemvrijwilligers voor de woensdagavond. De cliënten (meervoudig gehandicapten) worden individueel begeleid in het water. Je bent open en spontaan. In staat zelf initiatieven te nemen in het leggen van contacten. 

Wat levert het op?
Een gezellig samenzijn en u ontvangt een vrijwilligersovereenkomst. Daarnaast bent u tijdens uw werkzaamheden als vrijwilliger verzekerd. Mogelijke onkosten worden vergoed.

Contactpersoon
Naam: Caroline Groeneveld E-mail: Caroline.Groeneveld@ipsedebruggen.nl