Openingstijden

  • maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 -15.00 uur

Gouweplein 1 (Cultuurhuys De Kroon)
2741 MW  Waddinxveen
Telefoon: 0182 - 60 17 29

 

Wandel maatje

Organisatie: 
Palet Welzijn

Palet Welzijn biedt een kleurrijk palet aan activiteiten, diensten en ondersteuning om op eigen kracht mee te doen in de samenleving. U staat hierbij niet alleen, maar in een netwerk van buren, familie of vrienden. Palet Welzijn biedt daarbij de juiste ondersteuning op maat. Wij zijn in de wijken aanwezig om ondersteuning te bieden om de belastbaarheid van mantelzorgers in balans te houden en het isolement onder kwetsbare burgers te voorkomen.

Functie:

Wij zijn op zoek naar een meneer van Turkse afkomst die het leuk vindt om met een oudere Turkse heer een dagdeel in de week te gaan wandelen, een bezoek te brengen aan de moskee of gewoon lekker praten in hun eigen taal over vroeger en nu.

Het betreft een heer die sinds een aantal jaren weduwnaar is en door zijn ziekte Parkinson steeds meer hulp nodig heeft.  Hij is wat moeizaam ter been en alles gaat wat langzamer. Meneer houdt erg van een praatje en geniet van gezelschap.

Meer informatie:

Als u dit leest en u heeft het idee dat u hiervoor de juiste persoon bent of u weet iemand anders die geschikt is neem dan contact op met  Lianne Engelen, coördinator mantelzorg Waddinxveen. Telefoonnummer (088) 0234226 of mailen naar l.engelen@paletwelzijn.nl