Openingstijden

  • maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 -15.00 uur

Gouweplein 1 (Cultuurhuys De Kroon)
2741 MW  Waddinxveen
Telefoon: 0182 - 60 17 29

 

Vrijwilligster om gezellige dingen te ondernemen

Organisatie: 
Ipse de Bruggen

Iedereen is bijzonder. Die gedachte bepaalt het denken en doen bij Ipse de Bruggen. We bieden zorg aan mensen met een verstandelijke of meervoudige handicap. Zij zijn net als mensen zonder handicap stuk voor stuk bijzonder. Jong of oud, met een eigen persoonlijkheid, achtergrond en levensovertuiging.

Wij ondersteunen hen bij het leven van hun eigen leven en het ‘meedoen’ in onze samenleving. In wonen, werken, leren en recreëren, in de hele provincie Zuid-Holland. Dat doen wij vanuit onze deskundigheid, maar zeker ook vanuit betrokkenheid en passie. Zo voelen onze cliënten zich bij ons op hun plek. En kunnen zij zich ontplooien.

Iedereen is bijzonder. Zo kijken we naar onze cliënten. Naar onszelf en naar iedereen die betrokken is bij Ipse de Bruggen. Deze opvatting vind je in alles terug. In onze werkwijze én in onze medewerkers.

We zijn, voor een van onze vrouwelijke bewoners van 45 jaar, op zoek naar een gezellige en warme vrijwilligster om eens in de 6 weken een kopje koffie mee te drinken of om samen mee door het centrum te wandelen. Deze vrouw vindt het heerlijk om dit soort dingen te ondernemen. 

Onze vrijwilligers krijgen een overeenkomst, jaarlijks een cursusaanbod, kunnen reiskosten declareren en worden goed ingewerkt.

Voor meer informatie: Manon van Rees manon.beil@ipsedebruggen.nl