Openingstijden

  • maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 -15.00 uur

Gouweplein 1 (Cultuurhuys De Kroon)
2741 MW  Waddinxveen
Telefoon: 0182 - 60 17 29

 

Vrijwilligers Dagbesteding

Organisatie: 
Palet Welzijn

Palet Welzijn biedt een kleurrijk palet aan activiteiten, diensten en ondersteuning om op eigen kracht mee te doen in de samenleving. U staat hierbij niet alleen, maar in een netwerk van buren, familie of vrienden. Palet Welzijn biedt daarbij de juiste ondersteuning op maat. Wij zijn in de wijken aanwezig om ondersteuning te bieden om de belastbaarheid van mantelzorgers in balans te houden en het isolement onder kwetsbare burgers te voorkomen.

Functie:

Voor onze dagbesteding zoeken wij vrijwilligers die voor onze bezoekers leuke activiteiten willen organiseren en begeleiden. Wij hebben een vast dagprogramma, maar we staan zeker open voor nieuwe ideeën!

Deelnemers aan dagbesteding zijn doorgaans kwetsbare senioren die baat hebben bij de structuur en aandacht die er is bij de recreatieve dagbesteding. Als vrijwilliger geeft u die aandacht in de vorm van een gezelschapsspel, een creatieve bezigheid of een goed gesprek.

Wij zijn vijf dagen per week geopend, van 9:00-12:00 uur / 13.30-16.00 uur en zoeken ondersteuning voor een hele dag of een dagdeel. De dag is uiteraard in overleg.

Dus heeft u affiniteit met de doelgroep? Vindt u het leuk zelf een activiteit op te zetten of te begeleiden? Bent u creatief in woord en daad? Neem dan contact met ons op!

Als vrijwilliger via Palet Welzijn profiteert van veel voordelen, zoals een gratis lidmaatschap van de Vierstroom Ledenservice, tweemaal per jaar een leuke waardering en nieuwsbrief, gratis scholing, persoonlijke begeleiding en nog veel meer.

Voor meer informatie: Maja Postma  e-mail adres: m.postma@paletwelzijn.nl