Openingstijden

  • maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 -15.00 uur

Gouweplein 1 (Cultuurhuys De Kroon)
2741 MW  Waddinxveen
Telefoon: 0182 - 60 17 29

 

Vrijwilliger voor de zaterdagmiddagsoos

Organisatie: 
Ipse de Bruggen

Ipse de Bruggen wil bijzondere zorg aan bijzondere mensen bieden. Dit willen wij bereiken door professionaliteit én bezieling. Mensen met een verstandelijke of meervoudige handicap kunnen bij ons wonen, werken, leren en leven. Iedereen is bijzonder. Die gedachte bepaalt het denken en doen bij Ipse de Bruggen.

Omschrijving functie:

Elke zaterdag is het restaurant Noorderlicht aan de Sterrenlaan in Waddinxveen van 13.30-16.00 open voor cliënten en familie om gezellig een kopje koffie/thee te kunnen drinken. Een vaste groep enthousiaste vrijwilligers verzorgt deze middag. 1x per maand is er ook een activiteit. We zoeken vrijwilligers voor uitbreiding van deze club van enthousiaste vrijwilligers.

Jouw baan:

Samen met andere vrijwilligers zorg je ervoor dat cliënten en familie elke zaterdag van 13.30-16.00 gezellig iets kunnen komen drinken in het restaurant aan de Sterrenlaan. Je bent vanaf 13.00 uur aanwezig om alles klaar te zetten. Soms zijn er ook activiteiten zoals pannenkoeken eten, BBQ, muziekmiddagen, bingo enz.

Je hebt dienst via een rooster en dit zal ongeveer 1x in de 4 tot 6 weken zijn. Samen met een andere vrijwilliger draai je de dienst. Met een activiteit zijn er meer vrijwilligers aanwezig.

Jouw profiel:

Je kunt goed samenwerken, bent sociaal, gemakkelijk in contact en gezellig.

Je kunt na een inwerkperiode zelfstandig aan de slag met de andere vrijwilligers.

Wat bieden wij:

Wij zorgen goed voor onze vrijwilligers:

- Je wordt goed ingewerkt.

- Je kunt je reiskosten declareren.

- Er is jaarlijks een cursusaanbod over uiteen lopende thema’s.

- De vrijwilligers worden regelmatig in het zonnetje gezet.

De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG) en het navragen van referenties maken onderdeel uit van de selectieprocedure.

Contactpersoon: Voor informatie kun je contact opnemen met Afke van Greuningen 06-53525169