Openingstijden

  • maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 -15.00 uur

Gouweplein 1 (Cultuurhuys De Kroon)
2741 MW  Waddinxveen
Telefoon: 0182 - 60 17 29

 

Vrijwilliger om gezellige dingen met vrouwelijke bewoonster te ondernemen

Organisatie: 
Ipse de Bruggen (Kniek 561)

Ipse de Bruggen wil bijzondere zorg aan bijzondere mensen bieden. Dit willen wij bereiken door professionaliteit én bezieling. Mensen met een verstandelijke of meervoudige handicap kunnen bij ons wonen, werken, leren en leven. Iedereen is bijzonder. Die gedachte bepaalt het denken en doen bij Ipse de Bruggen.

Werkplek

Begeleid wonen in Waddinxveen - Kniek 561 In Kniek 561 wonen volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking.

Gewoon en beschermd wonen

In Kniek 561 is de sfeer gezellig en ontspannen. Iedereen heeft eigen hobby’s of een club, maar bewoners zoeken elkaar ook graag op. De begeleider kijken samen met de cliënten hoe zij zo zelfstandig mogelijk kunnen blijven. Begeleiders zorgen dat ze zoveel mogelijk dingen zelf kunnen doen. De cliënt helpt ook mee in huis.

Omschrijving functie:

Ik ben lieve vrouw van 45 jaar en woon op de Kniek, in Waddinxveen. Ik vind het heerlijk om af en toe eens op pad te gaan. Gewoon even lekker winkelen of ergens wat gaan drinken (bv bij het Gouweplein).

Ik zou het heel erg leuk vinden om dit samen te doen met een bezoekvriendin. Liefst 1x in de 4 weken, overdag, in het weekend of donderdag avond, veel is mogelijk.

Jouw baan:

Je activiteiten beginnen eigenlijk al bij de voordeur! Je wordt met veel enthousiasme begroet, je hebt oren te kort, want ze hebben jou allemaal wel wat te vertellen! In overleg met de vaste begeleiders en een goede inwerkperiode kan je gezellig samen op pad gaan en ergens wat gaan drinken en/of winkelen.

Jouw profiel:

- Bij voorkeur een vrouw.

- Je bent vrolijk, geduldig en houdt van gezelligheid

Bijzonderheden:

Wij zorgen goed voor onze vrijwilligers:

- Je wordt goed ingewerkt.

- Je kunt je reiskosten declareren.

- Er is jaarlijks een cursusaanbod over uiteen lopende thema’s.

- De vrijwilligers worden regelmatig in het zonnetje gezet.

Contactpersonen vacature: Voor informatie kun je contact opnemen met Sandra lamfers (begeleidster) 088-9674761 of Caroline Groeneveld (vrijwilligersconsultent) 06-10130559