Openingstijden

  • maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 -15.00 uur

Gouweplein 1 (Cultuurhuys De Kroon)
2741 MW  Waddinxveen
Telefoon: 0182 - 60 17 29

 

Vrijwilliger om gezellig met ons op pad te gaan

Organisatie: 
Ipse de Bruggen (Kniek 561)

Ipse de Bruggen wil bijzondere zorg aan bijzondere mensen bieden. Dit willen wij bereiken door professionaliteit én bezieling. Mensen met een verstandelijke of meervoudige handicap kunnen bij ons wonen, werken, leren en leven. Iedereen is bijzonder. Die gedachte bepaalt het denken en doen bij Ipse de Bruggen.

Werkplek

Begeleid wonen in Waddinxveen - Kniek 561 In Kniek 561 wonen volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking.

Gewoon en beschermd wonen

In Kniek 561 is de sfeer gezellig en ontspannen. Iedereen heeft eigen hobby’s of een club, maar bewoners zoeken elkaar ook graag op. De begeleider kijken samen met de cliënten hoe zij zo zelfstandig mogelijk kunnen blijven. Begeleiders zorgen dat ze zoveel mogelijk dingen zelf kunnen doen. De cliënt helpt ook mee in huis.

Omschrijving functie:

Voor een aantal ontzettend leuke, gezellige mannen op onze groep zijn we op zoek naar iemand die af en toe eens tijd heeft om wat leuks met ze te gaan doen. Individueel of evt met 2 of 3.

Jouw baan:

Je vindt het leuk om op stap te gaan naar bv de bioscoop, dagje strand/bos wandeling, voetbalwedstrijd (liefst PSV), zwemmen, gewoon een dagje uit ergens naartoe zoals dierentuin.

Als je aan je vrijwilligersactiviteit begint weet je al snel dat er op je gewacht wordt. Je wordt ingewerkt en medewerkers zullen aanwezig zijn om jou te ondersteunen.

Jouw profiel:

Je houdt van gezelligheid houdt en vindt het leuk om op pad gaan.

Bijzonderheden:

Wij zorgen goed voor onze vrijwilligers:

- Je wordt goed ingewerkt.

- Je kunt je reiskosten declareren.

- Er is jaarlijks een cursusaanbod over uiteen lopende thema’s.

- De vrijwilligers worden regelmatig in het zonnetje gezet.

Contactpersoon vacature: Caroline Groeneveld

Telefoonnummer: 06-10130559