Openingstijden

  • maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 -15.00 uur

Gouweplein 1 (Cultuurhuys De Kroon)
2741 MW  Waddinxveen
Telefoon: 0182 - 60 17 29

 

Vrijwilliger-chauffeur ophalen oud papier

Organisatie: 
Gered Gereedschap Waddinxveen

De Stichting Gered Gereedschap Werkgroep Waddinxveen is een vrijwilligersorganisatie en stelt zich ten doel de economische zelfstandigheid van mensen in ontwikkelingslanden te bevorderen, door aan hen gereedschap te zenden voor duurzame ontwikkeling en zelfstandigheid. Dit werk wordt door ons in Waddinxveen al ruim 30 jaar gedaan.

Onze activiteiten bestaan uit het inzamelen, schoonmaken, herstellen en verzendklaar maken van allerhande gereedschap voor ontwikkelingslanden, met name voor timmerlieden, meubelmakers, monteurs, metselaars, metaalbewerkers, kleermakers enz. De productie van de verzendkisten wordt door ons zelf ter hand genomen.

Onze werkplaats bevindt zich in Waddinxveen: Mauritslaan 55, (gebouw Waddinxveen Wereldwijd)

Gezocht:

2 vrijwilligers voor de maandag van 07.45-16.00 uur. Mogelijkheid koffie en theedrinken aanwezig en van 12.00-12.30 lunchen bij Gered Gereedschap Waddinxveen.

Functieomschrijving:

Het betreft het ophalen van oud papier/karton bij bedrijven in onze regio m.b.v. een busje met aanhanger. Zij kunnen dan om de week meedraaien met onze vaste chauffeur. Na inwerkperiode kunnen zij ook met elkaar de ritten doen [b.v. in een vakantieperiode/afwezigheid van de chauffeur] Rijbewijs gewenst.

Voor meer informatie: Rob Waarts -  info@GeredGereedschapWaddinxveen.nl – 0182-633043