Openingstijden

  • maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 -15.00 uur

Gouweplein 1 (Cultuurhuys De Kroon)
2741 MW  Waddinxveen
Telefoon: 0182 - 60 17 29

 

Radio vertegenwoordiger

Organisatie: 
Palet Welzijn

Palet Welzijn zoekt een enthousiaste vrijwilliger, die affiniteit heeft met de doelgroep ouderen en met radio maken.

Organisatie

Palet Welzijn biedt een kleurrijk palet aan activiteiten, diensten en ondersteuning om op eigen kracht mee te doen in de samenleving. U staat hierbij niet alleen, maar in een netwerk van buren, familie of vrienden. Palet Welzijn biedt daarbij de juiste ondersteuning op maat. Wij zijn in de wijken aanwezig om ondersteuning te bieden om de belastbaarheid van mantelzorgers in balans te houden en het isolement onder kwetsbare burgers te voorkomen.

Palet Welzijn werkt nauw samen met vitale ouderen, vrijwilligers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door de participatie van deze bijzondere mensen, maken zij deel uit van de maatschappij en doen zij er toe. Palet Welzijn heeft veel samenwerkingsverbanden met andere maatschappelijke organisaties en gemeenten.

Functieomschrijving

Eens per maand, op de derde donderdagavond van de maand is er radioprogramma op het lokale radiostation van Waddinxveen. Tijdens dit programma komen verschillende thema’s aan bod, die met het ouder worden te maken hebben.

Palet Welzijn zoekt voor deze uitzending een enthousiaste vrijwilliger, die het leuk vind om mee te praten tijdens deze uitzending en om het dienstenaanbod van Palet Welzijn daarin te promoten. Tijdsbesteding ongeveer 4 uur per maand.

Meer informatie?

U kunt contact opnemen met Antoinette in ’t Hout, ouderenadviseur.

Bereikbaar op telefoonnummer 088 – 0234 216 of via de email: a.inthout@paletwelzijn.nl