Openingstijden

  • maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 -15.00 uur

Gouweplein 1 (Cultuurhuys De Kroon)
2741 MW  Waddinxveen
Telefoon: 0182 - 60 17 29

 

Promotor Duofiets

Organisatie: 
Palet Welzijn

Palet Welzijn biedt een kleurrijk palet aan activiteiten, diensten en ondersteuning om op eigen kracht mee te doen in de samenleving. U staat hierbij niet alleen, maar in een netwerk van buren, familie of vrienden. Palet Welzijn biedt daarbij de juiste ondersteuning op maat. Wij zijn in de wijken aanwezig om ondersteuning te bieden om de belastbaarheid van mantelzorgers in balans te houden en het isolement onder kwetsbare burgers te voorkomen.

Functie:

Sinds kort bestaat er voor inwoners van Waddinxveen de mogelijkheid om een duofiets te lenen bij Palet Welzijn. Het naast elkaar zitten op de fiets biedt voor veel senioren met een mobiliteitsbeperking een uitstekende gelegenheid om weer fietservaring op te doen en te ervaren hoe prettig het is om te bewegen in de buitenlucht.

Palet Welzijn zoekt een enthousiaste en zelfstandige vrijwilliger die de uitleen van de duofiets in Waddinxveen kan promoten. De gemiddelde tijdsduur is ongeveer 4 uur per week overdag,  in overleg af te spreken op welke momenten.

Als vrijwilliger komt u te werken in een plezierige werkomgeving met een collegiale werksfeer en  krijgt u ondersteuning van de coördinator activiteiten.

Heeft u affiniteit en ervaring met ouderen en zou u zich voor hen willen inzetten, dan kunt u contact opnemen met de coördinator, telefoon (088) 02 342 47 (gratis) of via e-mail seniorenwerk.waddinxveen@paletwelzijn.nl