Openingstijden

  • maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 -15.00 uur

Gouweplein 1 (Cultuurhuys De Kroon)
2741 MW  Waddinxveen
Telefoon: 0182 - 60 17 29

 

Persoonlijk herstel vrijwilliger

Organisatie: 
Het Bruisnest Waddinxveen

“Het Bruisnest”, biedt kansen aan iedereen die wil Meedoen en Meetellen in de samenleving.

Het Bruisnest is volop in groei en ontwikkeling. Er mogen allerlei initiatieven ontstaan, die door vrijwilligers gestuurd worden. Doordat we leren van elkaar kunnen we verder ontwikkelen. In Het Bruisnest gaan we uit van iemands kwaliteit en talent. We houden ons bezig hoe we de vrijwilliger kunnen inspireren en de ruimte geven om nieuwe dingen te proberen.

Wat bij ons belangrijk is, is dat mensen zelfvertrouwen krijgen, zich weer waardevol gaan voelen. Iedereen zet zijn of haar kwaliteiten en talenten in. Alle kwaliteiten bij elkaar verbinden zich met elkaar. We willen elkaar helpen groeien. Iedere vrijwilliger werkt met een ander doel. Voor een aantal is hun doel nog niet duidelijk maar die gaan zij vanzelf wel vinden wanneer zij langer bij Het Bruisnest werken.

We willen ons richten op de gezonde kant en vandaar dat we samenwerken met de wijken erg belangrijk vinden. Wij staan open voor iedereen. Iedere burger is welkom!

Waar zijn we naar op zoek:

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om te helpen bij de persoonlijke ontwikkeling van onze vrijwilligers.

Er is een tweedeling van taken:

  • Activiteiten organiseren voor ontmoeten van andere mensen.
  • Individueel maatwerk bieden d.m.v. coaching. (Dit kan op het gebied van persoonlijk leefplan, in opleidingen, weerbaardere worden etc.)

Wat bieden wij jou:

  • Een gezellige werkomgeving
  • Wij leren jou nieuwe vaardigheden.
  • Wij bieden mogelijkheden tot volgen van cursussen

Welke ervaring willen wij:

  • Enige ervaring met de doelgroep

Inzicht hebben in de individu

Wil je als vrijwilliger aan de slag bij het Bruisnest in Waddinxveen, mail naar info@hetbruisnest.nl of bel naar 0182-522435 en vraag naar Hannah de Graaf, Monique Blom of Yvonne Visser.