Openingstijden

  • maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 -15.00 uur

Gouweplein 1 (Cultuurhuys De Kroon)
2741 MW  Waddinxveen
Telefoon: 0182 - 60 17 29

 

Maatje voor 33 jarige man

Organisatie: 
Ipse de Bruggen

Iedereen is bijzonder. Die gedachte bepaalt het denken en doen bij Ipse de Bruggen. We bieden zorg aan mensen met een verstandelijke of meervoudige handicap. Zij zijn net als mensen zonder handicap stuk voor stuk bijzonder. Jong of oud, met een eigen persoonlijkheid, achtergrond en levensovertuiging.

Wij ondersteunen hen bij het leven van hun eigen leven en het ‘meedoen’ in onze samenleving. In wonen, werken, leren en recreëren, in de hele provincie Zuid-Holland. Dat doen wij vanuit onze deskundigheid, maar zeker ook vanuit betrokkenheid en passie. Zo voelen onze cliënten zich bij ons op hun plek. En kunnen zij zich ontplooien.

Iedereen is bijzonder. Zo kijken we naar onze cliënten. Naar onszelf en naar iedereen die betrokken is bij Ipse de Bruggen. Deze opvatting vind je in alles terug. In onze werkwijze én in onze medewerkers.

Functie:

Voor een goedlachse, enthousiaste man van 33 jaar met een matige verstandelijke beperking zoeken we een maatje waarmee hij leuke activiteiten kan doen.

De cliënt woont op Kniek 565 waar jongvolwassenen wonen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. De cliënt is mobiel en legt gemakkelijk contact.

In overleg met de begeleiding en cliënt bedenken jullie wat je gaat doen. Dit kan een activiteit bezoeken zijn zoals de trekkertrek of truckersdag maar het kan ook gewoon ergens gezellig wat drinken zijn. Frequentie in overleg met de begeleiding.

Functieprofiel:

Je bent een gezellige spontane man of vrouw die het fijn vindt om andere mensen een plezier te doen. Je woont in de regio Waddinxveen. Als je samen op pad gaat ben jij degene die de touwtjes in handen houdt zodat de cliënt zich veilig voelt.

Onze vrijwilligers krijgen een overeenkomst, jaarlijks een cursusaanbod, kunnen reiskosten declareren en worden goed ingewerkt.

Voor meer informatie: Caroline Groeneveld caroline.groeneveld@ipsedebruggen.nl