Openingstijden

  • maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 -15.00 uur

Gouweplein 1 (Cultuurhuys De Kroon)
2741 MW  Waddinxveen
Telefoon: 0182 - 60 17 29

 

Gastvrouwen / Gastheren Fit aan tafel

Organisatie: 
Palet Welzijn

Organisatie

Palet Welzijn biedt een kleurrijk palet aan activiteiten, diensten en ondersteuning om op eigen kracht mee te doen in de samenleving. U staat hierbij niet alleen, maar in een netwerk van buren, familie of vrienden. Palet Welzijn biedt daarbij de juiste ondersteuning op maat. Wij zijn in de wijken aanwezig om ondersteuning te bieden om de belastbaarheid van mantelzorgers in balans te houden en het isolement onder kwetsbare burgers te voorkomen.

Palet Welzijn werkt nauw samen met vitale ouderen, vrijwilligers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door de participatie van deze bijzondere mensen, maken zij deel uit van de maatschappij en doen zij er toe. Palet Welzijn heeft veel samenwerkingsverbanden met andere maatschappelijke organisaties en gemeenten.

Functieomschrijving

Palet Welzijn is op zoek naar gastvrouw / heer voor het verwarmen en uitserveren van maaltijden aan een groepje senioren die deelnemen aan de “fit aan tafel” groep in de wijk Zuidplas.

Tijdstip: woensdagmiddag van 17.00- 19.00 uur

De werkzaamheden bestaan uit het ophalen van de maaltijden in het Anne Frankcentrum, het verwarmen en uitserveren ervan . Als gastvrouw/heer draagt u bij aan een gevoel van welkom en heeft u aandacht voor de deelnemers. Na afloop neemt u de bestellingen op voor de volgende week en ruimt u op.

Meer informatie?

U kunt contact opnemen met Maja Postma, coördinator activiteiten.

Bereikbaar op telefoonnummer 088 – 0234 247 of via de email: m.postma@paletwelzijn.nl