Openingstijden

  • maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 -15.00 uur

Gouweplein 1 (Cultuurhuys De Kroon)
2741 MW  Waddinxveen
Telefoon: 0182 - 60 17 29

 

Gastvrouwen / Gastheren

Organisatie: 
Galerie Kunstzicht

Deze galerie is november 2014 als  tijdelijke galerie gestart gelijktijdig met de opening van het winkelcentrum. Destijds begonnen met 7 exposanten die met elkaar de galerie runden.

Nu zijn er 4 kunstenaars en sinds 2 jaar zijn er elke 6/7 weken 2 of 3 gastexposanten incl. een opening op zaterdagmiddagen om 15.00 uur. De vaste kunstenaars en de gastexposanten doen roulerend de surveillance en willen graag bij de surveillance hulp van mensen die geïnteresseerd zijn in kunst, maar die zelf niet geen kunst hoeven te maken. De bedoeling is dat de vrijwilligers ook bij een opening hun steentje willen bijdragen. Dit zijn leuke momenten met een hapje en een drankje.

De galerie is geopend op donderdag en vrijdag van 13.00 - 17.00 uur en zaterdag van 11.00 - 17.00 uur. 

Er is geen website, maar Galerie Kunstzicht is te volgen op Facebook (https://www.facebook.com/Galerie-Kunstzicht-Waddinxveen-320409598150863/) met veel foto's. Tevens staan ze regelmatig vermeld op de website van het Gouweplein(op dit moment), en elke 2 maanden in de landelijke kunstkrantkalender met alle provincies, evenementenkalender, nieuwsbrief van de WKK, regelmatig in het AD bij regionieuws, in huisaanhuis krantjes in omliggende gemeenten waar gastexposanten wonen.

Functieomschrijving:

Wij zoeken gastvrouwen/gastheren die zelfstandig de surveillance in de galerie tijdens de openingstijden op donderdag, vrijdag of zaterdag kunnen waarnemen. Interesse in kunst wordt wel gevraagd. Het rooster wordt in overleg met de vaste exposanten, gastexposanten en gastvrouwen/heren opgesteld en zal ongeveer 3 a 4 keer per 6 weken zijn. Ook bij de openingen van exposities van  gastexposanten om de 6 weken op zaterdagmiddagen kan  hulp gevraagd worden.

Meer informatie?

U kunt contact opnemen met Janny Buijs via e-mail:jannybuijsart@casema.nl