Openingstijden

  • maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 -15.00 uur

Gouweplein 1 (Cultuurhuys De Kroon)
2741 MW  Waddinxveen
Telefoon: 0182 - 60 17 29

 

Gastvrouw / Gastheer Open eettafel

Organisatie: 
Palet Welzijn

Palet Welzijn biedt een kleurrijk palet aan activiteiten, diensten en ondersteuning om op eigen kracht mee te doen in de samenleving. U staat hierbij niet alleen, maar in een netwerk van buren, familie of vrienden. Palet Welzijn biedt daarbij de juiste ondersteuning op maat. Wij zijn in de wijken aanwezig om ondersteuning te bieden om de belastbaarheid van mantelzorgers in balans te houden en het isolement onder kwetsbare burgers te voorkomen.

Palet Welzijn werkt nauw samen met vitale ouderen, vrijwilligers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door de participatie van deze bijzondere mensen, maken zij deel uit van de maatschappij en doen zij er toe. Palet Welzijn heeft veel samenwerkingsverbanden met andere maatschappelijke organisaties en gemeenten.

Beschrijving
Als gastheer/gastvrouw zorgt u ervoor dat de gasten van de Open eettafel om 12.15 uur een warme maaltijd geserveerd krijgen. Deze maaltijden worden in een oven verwarmd volgens instructie.

Werkdag: Tussen 10.30 uur en 14.00 uur op vrijdag of een andere weekdag in overleg.

Locatie: Anne Frank Centrum

Functie eisen
U heeft affiniteit met ouderen, kunt goed werken in teamverband en u heeft veel geduld! Enig gevoel voor horeca, hygiëne en gastvrijheid is gewenst.

Informatie
Voor meer informatie: Maja Postma Coördinator activiteiten Waddinxveen

m.postma@paletwelzijn.nl tel.: 0182-547912 / 06 29017890