Openingstijden

  • maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 -15.00 uur

Gouweplein 1 (Cultuurhuys De Kroon)
2741 MW  Waddinxveen
Telefoon: 0182 - 60 17 29

 

Fietsvrijwilliger

Organisatie: 
Ipse de Bruggen

Iedereen is bijzonder. Die gedachte bepaalt het denken en doen bij Ipse de Bruggen. We bieden bijzondere zorg aan mensen met een handicap. Zij zijn net als mensen zonder handicap stuk voor stuk bijzonder. Jong of oud, met een eigen persoonlijkheid, achtergrond en levensovertuiging.

Wij ondersteunen hen in het dagelijks leven en het ‘meedoen’ in onze samenleving. In wonen, werken, leren en recreëren, in de hele provincie Zuid-Holland. Dat doen wij vanuit onze deskundigheid, maar zeker ook vanuit betrokkenheid en passie. Zo voelen onze cliënten zich bij ons op hun plek. En kunnen zij zich ontplooien.
Iedereen is bijzonder. Zo kijken we naar onze cliënten. Naar onszelf en naar iedereen die betrokken is bij Ipse de Bruggen. Deze opvatting vind je in alles terug. In onze werkwijze én in onze medewerkers.

Functie-inhoud

Wij zijn op zoek naar een fietsvrijwilliger die 1 of 2 keer per week met een cliënt van onze instelling wil gaan fietsen. Het is de bedoeling dat u samen op een duofiets of tandem een rondje door de wijk fietst.

Wat levert het op?
Bij Ipse de Bruggen krijgt u vooral veel gezelligheid en waardering terug. U ontvangt een vrijwilligersovereenkomst. Daarnaast bent u tijdens uw werkzaamheden als fietsvrijwilliger verzekerd. Mogelijk onkosten worden vergoed.

Contactpersoon
Naam: Caroline Groeneveld E-mail: Caroline.Groeneveld@ipsedebruggen.nl