Openingstijden

  • maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 -15.00 uur

Gouweplein 1 (Cultuurhuys De Kroon)
2741 MW  Waddinxveen
Telefoon: 0182 - 60 17 29

 

Diverse vacatures - zoals handige dames/heren als ook bestuursleden

Organisatie: 
Repair Café

Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. Op de locatie waar het Repair Café wordt gehouden, is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc. Ook zijn deskundige vrijwilligers aanwezig, met reparatiekennis en – vaardigheden op allerlei terreinen. Het Repair Café is open één dagdeel per maand op zaterdag, er wordt van je verwacht dat je het café mee helpt opbouwen en afbreken. Daarnaast hebben we ook af en toe een vergadering om de voortgang en samenwerking te bespreken.

Wij streven naar de opening van het nieuwe Repair Café in Waddinxveen omstreeks september 2018. Wij zoeken enthousiaste handige medewerkers voor reparatie van:

  • Kleine elektrische apparaten zoals Senseo, en andere koffiezetmachines, mixers straalkachels etc., maar ook versterkers, videorecorders.
  • Meubelmaker, of superhandige man/vrouw die alles zonder snoer repareert zoals tafeltjes, speelgoed en andere gebruiksvoorwerpen, maar ook veel van lijmen weet.
  • Dames (of heren!) die goed met een naaimachine overweg kunnen, een zoompje kunnen leggen en ander eenvoudig verstelwerk kunnen doen.
  • Monteurs die handig zijn met fietsen of andere kleine  reparaties zoals het afstellen van een grasmaaier.
  • Iemand die onze website kan opzetten en onderhouden

Ook zoeken we medewerkers voor het bestuur die goed een groep van 15 tot 20 vrijwilligers kan aansturen en het café mee wil runnen.

  • Penningmeester, gastvrouw/man, bestuurslid algemeen.

Kortom, ben je superhandig en heb je twee rechterhanden op één van bovenstaande items, en kan je ook goed met mensen omgaan, of wil je een functie in het bestuur om dit fantastische initiatief mee uit te bouwen, meldt je dan aan bij:

Voor meer informatie: Arnoud van der Palen, avanderpalen@hetnet.nl, telf. 06-25166415