Openingstijden

  • maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 -15.00 uur

Gouweplein 1 (Cultuurhuys De Kroon)
2741 MW  Waddinxveen
Telefoon: 0182 - 60 17 29

 

Communicatie - Nieuwsschrijver

Organisatie: 
Stichting Huurdersbelangen Regio Holland-Midden (HRHM)

HRHM komt op voor de belangen voor de ongeveer 7500 huurders die een woning huren van Woonpartners Midden-Holland. Wij zijn actief in de gemeenten Gouda, Waddinxveen en Zuidplas. Voor het huurderswerk hebben wij vrijwilligers nodig zoals, ondersteuning voor bewonerscommissie, PR activiteiten en bestuurlijke bezigheden. 

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste m/v die die bij onze huurdersorganisatie  journalistiek werk wil doen. Wij zijn actief in de regio Gouda, Waddinxveen en Zuidplas met ruim 30 bewonerscommissies. Er zijn regelmatig bijeenkomsten en presentaties met diverse thema's over wonen, energie en leefbaarheid. De nieuwsschrijver is hier bij vaak aanwezig en schrijft over deze activiteiten voor onze huurders in onze nieuwsbrief en op de website.

Als nieuwsschrijver verwachten wij uitstekende kennis van de Nederlandse taal. Dat zij/hij in de media kennis neemt van het nieuws over huurderszaken. Zich, een beetje journalist voelt en mee kan denken in de communicatie naar onze achterban.

Voor meer informatie of aanmeldingen: J. Blom bestuur@hrhm.nl