Openingstijden

  • maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 -15.00 uur

Gouweplein 1 (Cultuurhuys De Kroon)
2741 MW  Waddinxveen
Telefoon: 0182 - 60 17 29

 

Coördinator & Collectanten

Organisatie: 
Prinses Beatrix Spierfonds

Het Prinses Beatrix Spierfonds is een van de oudste fondsen in ons land en zet zich in voor mensen met diverse spierziekten, zoals MS en ALS, maar ook (nog steeds) polio. Het geworven geld wordt gebruikt voor zowel research als voor de ondersteuning van patiënten (bv. vakantiehuizen). Alle informatie is te vinden op www.prinsesbeatrixspierfonds.nl  .

Volgens het landelijke collecterooster is deze collecte altijd halverwege september.
Er is al twee jaar geen coördinator meer in Waddinxveen. De 7 wijkhoofden proberen met elkaar de collecte te runnen, ondersteund door een regiocoördinator, die echter de Waddinxveense situatie en plattegrond niet goed kent. We hebben ontdekt dat er nog enkele "witte vlekken" zijn in Waddinxveen. Bovendien komen er nog steeds nieuwe woonwijken bij. Er moet dus een nieuwe en/of aangepaste wijkindeling komen.

Wij zoeken: iemand met overzicht, wonend in Waddinxveen, die goed kan organiseren en daarbij gebruik wil maken van de soms jarenlange ervaring van een aantal van ons.

Tevens zijn we op zoek naar: collectanten met name voor de nieuwe wijken.

Wanneer: Dit werken aan een betere wijkindeling en aan de werving zou nu al kunnen beginnen. Voor de rest zal het werk beperkt blijven tot de maanden augustus en september, bij het jaarlijks opstarten en afronden van de collecte.

Voor meer informatie: Cobi Kromhout – cobikromhout@hotmail.com