Openingstijden

  • maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 -15.00 uur

Gouweplein 1 (Cultuurhuys De Kroon)
2741 MW  Waddinxveen
Telefoon: 0182 - 60 17 29

 

Buffeftmedewerk(st)er Anne Frank Centrum

Organisatie: 
Palet Welzijn

Palet Welzijn zoekt een enthousiaste vrijwilliger, die affiniteit heeft met de doelgroep ouderen en met buffetwerkzaamheden.

Organisatie

Palet Welzijn biedt een kleurrijk palet aan activiteiten, diensten en ondersteuning om op eigen kracht mee te doen in de samenleving. U staat hierbij niet alleen, maar in een netwerk van buren, familie of vrienden. Palet Welzijn biedt daarbij de juiste ondersteuning op maat. Wij zijn in de wijken aanwezig om ondersteuning te bieden om de belastbaarheid van mantelzorgers in balans te houden en het isolement onder kwetsbare burgers te voorkomen.

Palet Welzijn werkt nauw samen met vitale ouderen, vrijwilligers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door de participatie van deze bijzondere mensen, maken zij deel uit van de maatschappij en doen zij er toe. Palet Welzijn heeft veel samenwerkingsverbanden met andere maatschappelijke organisaties en gemeenten.

Functieomschrijving

Op werkdagen tussen 9.00 – 17.00 uur kunnen bezoekers van het Anne Frankcentrum koffie, thee, fris en alcohol verkrijgen aan het buffet. Er zijn rustige momenten in de week maar ook ochtenden en middagen dat er piekmomenten zijn. Per dagdeel werken er minimaal 2 personen tegelijk. Het buffet is eigendom van Woonpartners.  Vrijwilligers van Palet Welzijn assisteren hierbij.

Palet Welzijn zoekt  enthousiaste, representatieve  vrijwilligers, die voorlopig op invalbasis, maar mogelijk in de toekomst op een vast dagdeel de buffetwerkzaamheden willen verrichten.  Tijdsbesteding ongeveer 3 uur per week.

Meer informatie?

U kunt contact opnemen met Maja Postma, coördinator activiteiten.

Bereikbaar op telefoonnummer 088 – 0234 247 of via de email: m.postma@paletwelzijn.nl