Openingstijden

  • maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 -15.00 uur

Gouweplein 1 (Cultuurhuys De Kroon)
2741 MW  Waddinxveen
Telefoon: 0182 - 60 17 29

 

Bezoekvrijwilligers

Organisatie: 
Ipse de Bruggen

Iedereen is bijzonder. Die gedachte bepaalt het denken en doen bij Ipse de Bruggen. We bieden bijzondere zorg aan mensen met een handicap. Zij zijn net als mensen zonder handicap stuk voor stuk bijzonder. Jong of oud, met een eigen persoonlijkheid, achtergrond en levensovertuiging.

Wij ondersteunen hen in het dagelijks leven en het ‘meedoen’ in onze samenleving. In wonen, werken, leren en recreëren, in de hele provincie Zuid-Holland. Dat doen wij vanuit onze deskundigheid, maar zeker ook vanuit betrokkenheid en passie. Zo voelen onze cliënten zich bij ons op hun plek. En kunnen zij zich ontplooien.
Iedereen is bijzonder. Zo kijken we naar onze cliënten. Naar onszelf en naar iedereen die betrokken is bij Ipse de Bruggen. Deze opvatting vind je in alles terug. In onze werkwijze én in onze medewerkers.

Functie-inhoud

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die 1x per 2 weken of 1x per maand een bezoekje willen brengen aan een cliënt van onze instelling

Het gaat om een cliënt met een verstandelijke beperking.

Naast het bezoeken gaat u met de cliënt met droog weer een rondje wandelen door de wijk en/of ergens een kopje koffie drinken.

Wat levert het op?
Bij Ipse de Bruggen krijgt u vooral veel gezelligheid en waardering terug. U ontvangt een vrijwilligersovereenkomst. Daarnaast bent u tijdens uw werkzaamheden als vrijwilliger verzekerd. Mogelijk onkosten worden vergoed.

Contactpersoon
Naam: Caroline Groeneveld E-mail: Caroline.Groeneveld@ipsedebruggen.nl