Openingstijden

  • maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 -15.00 uur

Gouweplein 1 (Cultuurhuys De Kroon)
2741 MW  Waddinxveen
Telefoon: 0182 - 60 17 29

 

Bezoekmaatje

Organisatie: 
Palet Welzijn

Palet Welzijn biedt een kleurrijk palet aan activiteiten, diensten en ondersteuning om op eigen kracht mee te doen in de samenleving. U staat hierbij niet alleen, maar in een netwerk van buren, familie of vrienden. Palet Welzijn biedt daarbij de juiste ondersteuning op maat. Wij zijn in de wijken aanwezig om ondersteuning te bieden om de belastbaarheid van mantelzorgers in balans te houden en het isolement onder kwetsbare burgers te voorkomen.

Palet Welzijn biedt haar vrijwilligers een vaste begeleider, een verzekering, gratis lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice, twee maal per jaar een nieuwsbrief en attentie aan en een cursusaanbod waar gratis gebruik van kan worden gemaakt.

Wij vragen onze vrijwilligers een VOG aan te vragen, waarvan de kosten worden vergoed.

Functie:

Voor een mannelijke inwoner van Waddinxveen, geboren in 1971, zoeken we een maatje van ongeveer dezelfde leeftijd.

De heer heeft een dwarslaesie en is daardoor beperkt in zijn doen en laten. Hij is op zoek naar iemand die het leuk vindt om met hem leuke dingen te ondernemen en te praten over de dingen van alledag. Zijn voorkeur gaat uit naar iemand van dezelfde leeftijd, zodat er wat overeenkomsten zijn in de belevingswereld.

Wij zoeken hiervoor een vrijwilliger die betrouwbaar, accuraat, integer en ondernemend is. Bij voorkeur beschikbaar op een vast moment in de week, wat in overleg wordt afgesproken.

Voor meer informatie: Eline Weggeman e.weggeman@paletwelzijn.nl