Openingstijden

  • maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 -15.00 uur

Gouweplein 1 (Cultuurhuys De Kroon)
2741 MW  Waddinxveen
Telefoon: 0182 - 60 17 29

 

Beheerder Kledingdepot Waddinxveen

Organisatie: 
Dorcas

Dorcas is een christelijke, internationale organisatie voor ontwikkelingssamenwerking. Wij werken aan blijvende verandering in het leven van de allerarmsten in Oost-Europa en Afrika en in noodgebieden. Wij bieden hulp als de nood aan de man is en redden levens wanneer die worden bedreigd. We helpen mensen overeind als ze gevallen zijn en bieden perspectief. 

Functie:

Een beheerder kledingdepot is verantwoordelijk voor de kledinginzameling in zijn/haar omgeving. De beheerder kledingdepot neemt aangeboden kleding aan, geeft indien nodig informatie, bedankt de gever, en zorgt voor opslag van de kleding. Belangrijk hierbij is dat u beschikt over een opslagruimte van tenminste 4 m2 waar de ingezamelde kleding schoon en droog kan worden opgeslagen.

Regelmatig ophalen en transporteren van ingezamelde kleding naar het centraal depot wordt verzorgd door onze vrijwilligers van de regionale afdeling logistiek.

Wij bieden:

Een zelfstandige functie waarbij u veel contact hebt met mensen. Want gevers brengen niet alleen hun zak met kleding, maar vaak ook een verhaal. Of willen graag horen wat er met de ingezamelde kleding gebeurt. U bepaalt zelf de openingstijden van uw depot (bij voorkeur tenminste 2 uur per week) of uw depot is op afspraak geopend.

Voor meer informatie: Helma Wiekeraadt -  vrijwilligersvacatures@dorcas.nl - 06 36590560