Openingstijden

  • maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 -15.00 uur

Gouweplein 1 (Cultuurhuys De Kroon)
2741 MW  Waddinxveen
Telefoon: 0182 - 60 17 29

 

Bar vrijwilliger

Organisatie: 
Voetbalvereniging ASW

ASW is een amateur voetbalvereniging met als doel: "Het voetbal staat centraal en moet mogelijk zijn voor alle inwoners van Waddinxveen en omgeving". Het aanbod van activiteiten is hier opgericht. Er zijn naast jeugd en senioren mannen ook veel dames en meisjes in alle leeftijdsgroepen. ASW is de enige voetbal vereniging die een actieve zaalvoetbal afdeling heeft. Er is ook de mogelijkheid voor 35+ en zelfs voor 45+ om een officiële competitie te spelen. Daarnaast is er voor de groep ouderen de mogelijkheid om aan walking football te doen. De kantine van ASW wordt voor meerdere doeleinden gebruikt naast het voetbal. Biljarten en sjoelen zijn hier voorbeelden van.         

Om de kantine gedurende het hele jaar open te stellen tijdens al deze activiteiten zoeken we vrijwilligers die het leuk vinden om af en toe een bardienst te draaien. De werkzaamheden zijn het opnemen, verzorgen en afrekenen van de bestellingen van de gasten. Als vrijwilliger bij ASW doe je hier veel contacten op met andere inwoners van Waddinxveen. Je raakt betrokken bij een fantastische club met gemotiveerde vrijwilligers.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de voorzitter van de vrijwilligerscommissie van ASW Martijn Groot. U kunt dit doen via de e-mail: vrijwilligers@vvasw.nl of telefonisch: 0640848833

Heeft u interesse in ander vrijwilligerswerk schroom dan niet en neem ook contact op. Er zijn bijvoorbeeld ook nog vacatures vrij als activiteitenbegeleider, scheidsrechter, commissielid, schoonmaak of pr lid.