Openingstijden

  • maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 -15.00 uur

Gouweplein 1 (Cultuurhuys De Kroon)
2741 MW  Waddinxveen
Telefoon: 0182 - 60 17 29

 

Activiteitenvrijwilliger dinsdagavondclub

Organisatie: 
Ipse de Bruggen Waddinxveen

Ipse de Bruggen wil bijzondere zorg aan bijzondere mensen bieden. Dit willen wij bereiken door professionaliteit én bezieling. Mensen met een verstandelijke of meervoudige handicap kunnen bij ons wonen, werken, leren en leven. Iedereen is bijzonder. Die gedachte bepaalt het denken en doen bij Ipse de Bruggen.

Voor de dinsdagavondclub zijn wij op zoek naar vrijwilligers. Op de dinsdagavond club zorgen wij voor een gezamenlijk bakje koffie of thee en een praatje, waarna wij na het zingen van ons clublied verschillende activiteiten aanbieden op het gebied van ontspanning (snoezelen en sfeeractiviteiten) muziek (beleven en zingen) creatief (knutselen zoals kleuren knippen en plakken) en spel (zoals bingo). De groep deelnemers wordt verdeeld over alle activiteiten. Je werkt samen met andere vrijwilligers en 2 vaste medewerkers.

Werkplek

Acitiviteitencentrum Noorderlicht, Sterrenlaan 2 in Waddinxveen

Jouw baan

Samen en in overleg met de vaste medewerkers en vrijwilligers zorg je voor een gezellige clubavond voor onze cliënten. Iedere dinsdagavond is er club met uitzondering van de kerst- en zomervakantie. De avond is van 18.30-21.00 uur. 

Jouw profiel

We verwachten van onze vrijwilligers dat zij met twee benen op de grond staan, open staan om te leren en zelf aan kunnen geven of zij extra ondersteuning nodig hebben. Immers, het is mensenwerk en door goed samen te werken kunnen we van elkaar leren. Wensen vanuit de cliënt: tijd hebben voor een praatje, aandachtmomentjes in de snoezel, hulp bij knutselen en vooral gezelligheid.

Wat bieden wij

Wij zorgen goed voor onze vrijwilligers:

-een samenwerkingsovereenkomst

- Je wordt goed ingewerkt.

- Je kunt je reiskosten declareren.

- Er is jaarlijks een cursusaanbod

Word jij onze nieuwe clubvrijwilliger? We zien je graag, reageer snel op deze vacature.

De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG) en het navragen van referenties maken onderdeel uit van de selectieprocedure.

Minimaal aantal uur

2,5

Maximaal aantal uur

2,5

Voor informatie kun je contact opnemen met Paula Schaap tel: 088-9674741