Openingstijden

  • maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 -15.00 uur

Gouweplein 1 (Cultuurhuys De Kroon)
2741 MW  Waddinxveen
Telefoon: 0182 - 60 17 29

 

Zing Nederlands met me - 3e editie 12 maart

Tijdens Zing Nederlands met me worden een uur lang diverse Nederlandse liedjes gezongen onder leiding van een zangdocente. Iedereen die zingend Nederlands wil leren en/of uit volle borst Nederlandse klassiekers – van André Hazes en Guus Meeuwis tot Kenny B - wil zingen is welkom. De toegang is gratis. Plezier is belangrijker dan goed kunnen zingen.

De 3e editie zal plaatsvinden op 12 maart van 10.00 tot 11.00 uur in het Anne Frankcentrum op het Jan van Bijnenpad. Hierna zal er elke 2e maandag van de maand weer een nieuwe editie zijn. In het komend jaar zal er waarschijnlijk ook een avondeditie georganiseerd worden.

Zing Nederlands met me is een laagdrempelig initiatief waarin Nederlandse liedjes gezongen worden met vluchtelingen/anderstaligen, senioren, scholieren en andere geïnteresseerden. Hiermee wordt er op een creatieve en muzikale manier een bijdrage geleverd aan taalontwikkeling, integratie en het bevorderen van sociale contacten.

Dankzij een donatie van Lionsclub ‘TSuytende, Rotaryclub Waddinxveen en de Wijkplatforms kan er gestart worden.

Zing Nederlands met me is op initiatief van Stichting Vrijwilligerswerk Waddinxveen ontstaan door een samenwerking tussen Stichting Vonk, Vluchtelingenwerk, Bibliotheek De Groene Venen, Palet Welzijn en Vrijwilligerswerk Waddinxveen.