Openingstijden

  • maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 -15.00 uur

Gouweplein 1 (Cultuurhuys De Kroon)
2741 MW  Waddinxveen
Telefoon: 0182 - 60 17 29

 

Overweldigend aantal aanmeldingen Vrijwilligersfeest 2015

Op vrijdagavond 29 mei 2015 organiseert Stichting Vrijwilligerswerk Waddinxveen weer een feest voor Waddinxveense vrijwilligers. Het vrijwilligersfeest is een initiatief van de gemeente Waddinxveen om de vrijwilligers als blijk van waardering in het zonnetje te zetten. We zijn enorm blij verrast door het overweldigende aantal aanmeldingen dit jaar. We zijn nu genoodzaakt om te werken met een wachtlijst.

Tijdens het vrijwilligersfeest, wat een geheel andere opzet heeft dan voorgaande jaren, kunnen de vrijwilligers genieten van optredens van Captain Midnight en verrassingsacts. Dus kom een avondje gezellig bijkletsen, dansen en genieten van optredens onder het genot van hapjes en drankjes. Het feest zal gehouden worden van 19.30 tot 23.30 uur en plaatsvinden in Cultuurhuys de Kroon.

Wanneer u een vrijwilliger kent die zo’n gezellige avond verdient,  kunt u hem of haar aanmelden door de naam, adres en eventueel e-mailadres van de betreffende vrijwilliger door te geven via info@vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl. Vergeet ook niet te vermelden voor welke vereniging of organisatie de vrijwilliger zich inzet. Ook is het dit jaar mogelijk, voor vrijwilligers, om zichzelf aan te melden bijv. met een vriend of vriendin die ook vrijwilligerswerk doet. Dit kan bij dezelfde organisatie zijn maar ook bij een andere organisatie. Voorwaarde is dat het vrijwilligerswerk betreft.

Aanmeldingen dienen vóór 8 mei bij Stichting Vrijwilligerswerk Waddinxveen binnen te zijn.

Op dit moment zijn er echter zoveel aanmeldingen binnengekomen dat alle aanmeldingen die nu binnenkomen op de wachtlijst geplaatst gaan worden.