Openingstijden

  • maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 -15.00 uur

Gouweplein 1 (Cultuurhuys De Kroon)
2741 MW  Waddinxveen
Telefoon: 0182 - 60 17 29

 

Inschrijving 'Meer dan handen award' geopend

Sinds 15 mei kunt u zich weer inschrijven voor de 'Meer dan handen' vrijwilligersprijzen 2014. Inschrijven kan tot 1 oktober via www.vrijwilligersprijzen.nl.

Op 8 december 2014 reikt Martin van Rijn, staatssecretaris van VWS, de vrijwilligersprijzen uit. Wint uw project dit jaar een van de 'Meer dan handen' vrijwilligersprijzen?

Er worden prijzen uitgereikt aan vrijwilligersorganisaties en -projecten maar ook aan burgerinitiatieven, bedrijven en gemeenten. Met deze prijzen worden inspirerende voorbeelden in het zonnetje gezet en worden vrijwilligers gewardeerd die zoveel mogelijk maken. Het thema van dit jaar is innovatie. In de categorie vrijwilligersprojecten en -organisaties worden dit jaar start-ups belood: goede ideeën of projecten die minder dan een jaar bestaan. Hoe vernieuwend is uw project of organisatie - bijvoorbeeld in uw aanpak, benadering van doelgroepen of mediagebruik?

Alle projecten en organisaties worden op www.vrijwilligerswerk.nl gepuliceerd. Uit 30 nominaties in de verschillende categorieën winnen er 8 een prijs.

Lees hier meer: http://www.vrijwilligersprijzen.nl/pages/prijzen/Inschrijven/Selectiecriteria%20en%20thema