Openingstijden

  • maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 -15.00 uur

Gouweplein 1 (Cultuurhuys De Kroon)
2741 MW  Waddinxveen
Telefoon: 0182 - 60 17 29

 

Gastspreker Liliane Fonds

Organisatie: 
Liliane Fonds

Het Liliane Fonds ondersteunt samen met lokale partners kinderen met een handicap in ruim 30 ontwikkelingslanden. Kinderen krijgen individuele hulp op maat, vaak op meerdere gebieden: (para)medische zorg, onderwijs en werk en inkomen. Daarbij kijken we ook naar de toegankelijkheid en de houding van hun omgeving. We willen bereiken dat kinderen minder worden belemmerd door hun handicap en meer mogelijkheden hebben om mee te doen met de wereld om hen heen. In 2016 waren we betrokken bij de hulp aan bijna 90.000 kinderen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika.

We ondersteunen de directe hulp aan kinderen door (mede)financiering van lokale capaciteitsversterking: we investeren in mensen middelen en voorzieningen. Op ons kantoor in 's-Hertogenbosch werken (gemiddeld) 41,1 fte’s in dienstverband en 145 vrijwilligers.

Vanuit het hoofdkantoor vinden activiteiten plaats op het gebied van voorlichting, fondsenwerving en ondersteuning van onze partners in ontwikkelingslanden.

Functie:

Gastspreker Liliane Fonds gezocht voor het primair onderwijs in uw regio.

Zin om voor de klas te staan? Voor het geven van gastlessen op baisischolen zoeken wij vrijwilligers - bij voorkeur met onderwijservaring - die het leuk vinden om jongeren voorlichting te geven.

Het is een boeiende vrijwilligersfunctie bij een organisatie die volop in ontwikkeling is. Er is een reis- en/of onkostenvergoeding.

Meld je aan, we maken graag kennis met je.

Wanneer je nog vragen hebt, bel dan even met Roos van Boekel op 073-5189420 of via e-mail rvboekel@lilianefonds.nl.