Openingstijden

  • maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 -15.00 uur

Gouweplein 1 (Cultuurhuys De Kroon)
2741 MW  Waddinxveen
Telefoon: 0182 - 60 17 29

 

Chauffeurs voor seniorenvervoer

Organisatie: 
Palet Welzijn

Palet Welzijn biedt een kleurrijk palet aan activiteiten, diensten en ondersteuning om op eigen kracht mee te doen in de samenleving. U staat hierbij niet alleen, maar in een netwerk van buren, familie of vrienden. Palet Welzijn biedt daarbij de juiste ondersteuning op maat. Wij zijn in de wijken aanwezig om ondersteuning te bieden om de belastbaarheid van mantelzorgers in balans te houden en het isolement onder kwetsbare burgers te voorkomen.

Palet Welzijn werkt nauw samen met vitale ouderen, vrijwilligers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door de participatie van deze bijzondere mensen, maken zij deel uit van de maatschappij en doen zij er toe. Palet Welzijn heeft veel samenwerkingsverbanden met andere maatschappelijke organisaties en gemeenten.

Beschrijving
Palet Welzijn zoekt voor het seniorenvervoer vrijwilligers met eigen auto die het leuk vinden om senioren naar locaties in Waddinxveen en nabije omgeving te vervoeren.

U geeft dagdelen aan waarop u in principe beschikbaar bent als chauffeur. Een vrijwilliger van de telefoondienst neemt met u contact op of u een rit wilt uitvoeren.

Functie eisen
U bezit over goede contactuele eigenschappen en toont begrip voor de leefwereld van ouderen.

Wat levert het op?
Voor de ritten in Waddinxveen en omgeving worden vaste tarieven berekend die rechtstreeks aan de chauffeur worden overhandigd.

Het seniorenvervoer staat hoog aangeschreven in Waddinxveen, mede door de inzet van enthousiaste chauffeurs.

Voor meer informatie: Maja Postma (Palet Welzijn) 
e-mail: m.postma@paletwelzijn.nl