Openingstijden

  • maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 -15.00 uur

Gouweplein 1 (Cultuurhuys De Kroon)
2741 MW  Waddinxveen
Telefoon: 0182 - 60 17 29

 

NL Doet Waddinxveen

Datum: 
20 maart 2015 to 21 maart 2015

Hoe kunt u meedoen?

Wilt u een dag(deel) de handen uit de mouwen steken voor een stichting, vereniging, of zorginstelling? Doe dan op 20 en 21 maart 2015 mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. U maakt dan kennis met vrijwilligerswerk en helpt een organisatie een klus te klaren. En reken maar dat het nog gezellig is ook!

Zoek vanaf december 2014 naar een leuke klus bij u in de buurt en meld u aan!

Dit jaar waren zo’n 325.000 Nederlanders actief. Volgend jaar willen we nog meer mensen op de been brengen. Helpt u ons dat record te verbreken?

Meedoen als groep
Vele handen maken licht werk. Dus waarom doet u niet mee als groep? Verzamel uw familie, collega’s, leden van uw (sport)club of klasgenoten en zoek een leuke klus uit. Een mooie manier om samen wat goeds te doen.

NLdoet is een uitstekende gelegenheid om te laten zien dat uw bedrijf zich inzet voor een leefbare samenleving. Pak bijvoorbeeld met uw medewerkers een leuke klus aan. Denk aan het verzorgen van een high tea in een verzorgingshuis of het opknappen van een speeltuin. NLdoet is een mooi alternatief voor de traditionele ‘teambuilding’ of dagje uit. En werknemers doen nieuwe vaardigheden en ervaring op.

Maar u kunt meer doen! Help mee om een klus tot een succes te maken door uw producten of diensten gratis of met korting aan te bieden. Bijvoorbeeld verf of andere materialen of broodjes voor de lunch. Of zet uw netwerk, klanten of mediarelaties in.

NLdoet is een uitstekende gelegenheid om  te starten met Maatschappelijk Betrokken Ondernemen of om te laten zien dat uw organisatie zich inzet voor een betere samenleving.

Wat levert deelname aan NLdoet op?
Meedoen aan NLdoet geeft de samenleving en uw bedrijf een positieve impuls. U versterkt uw lokale relaties en geeft een goed voorbeeld. Dat is gunstig voor uw imago. Het kan u ook bedrijfsmatig veel opleveren, zoals gemotiveerde medewerkers, blikverruiming, toegang tot nieuwe netwerken en de positieve media-aandacht door mee te liften op de publiciteit van een landelijk gerenommeerd evenement. Daarnaast is het inspirerend en leuk! Andersom kunnen de maatschappelijke organisaties via uw hulp doelen realiseren die op eigen kracht niet of moeilijk haalbaar zijn.