Openingstijden

  • maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 -15.00 uur

Gouweplein 1 (Cultuurhuys De Kroon)
2741 MW  Waddinxveen
Telefoon: 0182 - 60 17 29

 

Informatieavond AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming)

Datum: 
23 mei 2018
Tijdstip: 
19.30-21.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur)
Plaats: 
Cultuurhuys De Kroon, Waddinxveen

Op 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing voor alle organisaties die gegevens van personen (persoonsgegevens) in een bestand bewaren. Deze organisaties moeten zich aan de regels in deze nieuwe verordening houden. De AVG zorgt onder meer voor de uitbreiding van privacy-rechten van burgers en een grotere verantwoordelijkheid voor organisaties met betrekking tot het verwerken van persoonsgegevens.

Vrijwilligerswerk Waddinxveen heeft in samenwerking met de gemeente Waddinxveen voor u een informatieavond georganiseerd waarin u een toelichting krijgt op de AVG en wordt geïnformeerd over de veranderingen waar u mee te maken krijgt. Daarnaast is er volop ruimte om vragen te stellen en ervaringen met elkaar uit te wisselen.

De avond wordt verzorgd door Carlo de Vreugde (adviseur bedrijfsvoering) en Barbara Hamburger  (juridisch adviseur/privacy beheerder), beide werkzaam bij de Gemeente Zuidplas.

Datum:    woensdag 23 mei 

Tijd:        19:30 – 21:30 uur, inloop vanaf 19:15 uur

Locatie:   Cultuurhuys De Kroon 

Voor wie

De informatieavond is bedoeld voor besturen, vrijwilligers en beroepskrachten van vrijwilligers- en non-profit organisaties. Er zijn meerdere personen per organisatie welkom, wel graag apart aanmelden.

Informatie en aanmelden

Als u belangstelling heeft voor deze avond, kunt u zich via deze link https://goo.gl/forms/pvB84SyEkRBfGSKU2  aanmelden. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden.