Openingstijden

  • maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 -15.00 uur

Gouweplein 1 (Cultuurhuys De Kroon)
2741 MW  Waddinxveen
Telefoon: 0182 - 60 17 29

 

Bijeenkomst: Vrijwillige zorg, hulp en ondersteuning - een onmisbaar kapitaal

Datum: 
24 september 2018
Tijdstip: 
17.00-19.30 uur
Plaats: 
Cultuurhuys De Kroon, Waddinxveen

Het in stand houden van een sociaal domein is zonder de inzet van vrijwilligers niet meer mogelijk. De bijdrage van de vrijwilligers is reeds groot en de ontwikkelingen wijzen erop dat dit steeds groter wordt. Wil de inzet van de vrijwilliger tot zijn recht komen dan is het nodig dat de organisaties die een rol spelen in het sociaal domein en hun (betaalde) medewerkers hierop inspelen.

De vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV) heeft een programma ‘Vrijwillig Dichtbij’ gestart om te onderzoeken welke vraagstukken en keuzes deze veranderingen met zich meebrengen. Hieruit is een manifest gekomen “Vrijwillige zorg, hulp en ondersteuning: een onmisbaar kapitaal”.

Stichting Vrijwilligerswerk Waddinxveen organiseert een bijeenkomst, waarin Petra van Loon, de manager van het programma “Vrijwillig Dichtbij”, een inleiding geeft over de dilemma’s en de mogelijke keuzes die tijdens het programma naar voren zijn gebracht.

Deze bijeenkomst vindt plaats op maandag 24 september in Cultuurhuys De Kroon.

De inloop is vanaf 16.45 uur waarna we van start gaan om 17.00 uur. We eindigen rond 19.30 uur. Tijdens de bijenkomst wordt voor de innerlijke mens gezorgd.

Er zullen, komende week, uitnodigingen verzonden worden. Ontvangt u de uitnodiging niet  maar heeft u wel interesse om deel te nemen dan kunt u zich aanmelden via info@vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl