Openingstijden

  • maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 -15.00 uur

Gouweplein 1 (Cultuurhuys De Kroon)
2741 MW  Waddinxveen
Telefoon: 0182 - 60 17 29

 

Besturen met een visie

Datum: 
30 november 2017
Tijdstip: 
19.30 - 22.00 uur (Inloop vanaf 19.00 uur)
Plaats: 
Raadszaal Gemeente Waddinxveen

Op donderdag 30 november 2017 komt Daniel Klijn naar Waddinxveen om een lezing te geven over Besturen met een visie. Deze lezing is interessant voor iedereen binnen uw vereniging, van bestuurders tot trainers.

Waar en wanneer

De lezing vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis (raadhuisplein 1). U bent van harte welkom vanaf 19:00 uur. De lezing begint om 19:30 uur. Voor de zaalinrichting willen wij graag weten hoeveel mensen er komen. Geef u daarom op via sportbeleid@waddinxveen.nl.

Achtergrondinformatie

Daniel Klijn (1980) is de grondlegger van het gedachtegoed Besturen met een visie. Hij werkt sinds 2003 als verenigingsadviseur, eerst alleen in Utrecht en Rotterdam, en nu landelijk. Hij heeft inmiddels honderden verenigingen ondersteund.

Sturing geven aan een vereniging is geen makkelijke taak. Er zijn geen kant en klare oplossingen voor vraagstukken. De bestuurder zal deze vraagstukken met zijn of haar kennis, ervaring en persoonlijkheid moeten aanpakken. Daniel Klijn deelt graag zijn kennis en ervaring op dit gebied en zou u zo handvatten kunnen geven om de uitdagingen binnen vereniging nog beter het hoofd te bieden.

In 2011 heeft Daniel Klijn in heel Nederland kennisgemaakt met meer dan 1.000 verenigingsbestuurders die zich met hart en ziel inzetten voor hun club. In april 2012 is zijn boek Besturen met een visie, handboek voor de verenigingsbestuurders verschenen. Daniel geeft trajecten Besturen met een visie, inspiratiesessies en workshops. Daarnaast ontwikkelt hij voor Besturen met een visie nieuwe trajecten, opleidingen en diensten die de breedtesport in Nederland kunnen versterken. Hij is gewaardeerd sparring partner voor managers en medewerkers van bonden en gemeenten rond de ondersteuning van sportverenigingen.

Met vriendelijke groet,

Wethouder Sport

B.J.A. Leferink